Samenwerking GBI van Beijeren


Moodboard in de vestiging aan de Eikenlaan

 


Samenwerking GBI van Beijeren.

 

In een binnen-buiten scheiding heeft enkel glas-in-lood als nadeel, de lage isolatie-factor.
In deze tijd van dure energie is het zeer raadzaam uw huis goed te isoleren. Daarom is in samenwerking met GBI van Beijeren een plan opgesteld om aannemers en particulieren de gelegenheid te bieden om glas-in-lood in isolatie-glas te laten zetten of om nieuw glas-in-lood te laten maken.

 

Voor zowel bestaande situaties als voor nieuwe ramen zijn er vol op mogelijkheden.
De werkwijze gaat ervan uit dat de iso-panelen teruggezet zullen worden in het bestaande kozijn en zodoende kan een aannemer gemakkelijk extra service aanbieden zonder moeilijke afspraken of minimum afname.


Voor de GBI-vestiging aan de Eijkenlaan 243 in Alphen aan den Rijn is er een voorbeeld situatie
gemaakt waarop u kunt zien hoe u eenvoudig van 'enkel glas-in-lood' naar 'geïsoleerd glas-in-lood wisselen kunt. Op deze wijze heeft ook de handige Doe-het-zelver de keuze om zelf het

glas-in-lood uit te halen om na restauratie en isoleren van het glas, door GlasMaker, het iso-glas weer terug te plaatsen.


Natuurlijk is het ook mogelijk om geheel nieuwe panelen bij GBI te bestellen. Ook deze ramen kunnen desgewenst in isolatieglas worden geleverd.

En als u toch in de winkel bent dan is dit een uitgelezen kans om het juiste gereedschap en materialen voor de glaszettersklus aan te schaffen.


Kiezen voor duurzaam.

Glas-in-lood is altijd een duurzame investering in uw huis. Naast dat het uw woning bijzonder stijlvol en warm laat aandoen is de investering ansich' ook aantrekkelijk. Een huis met glas-in-lood verkoopt makkelijker en is meer waard. Dit gaat zeker op wanneer u geïsoleerd glas-in-lood heeft toegepast. Daarnaast is het zo dat de hedendaagse architectuur uitermate geschikt is voor de toepassing. Vinex woningen hebben accenten van de bouwstijlen uit de jaren 30 t/m 50. Uw bovenlichten, tussendeuren of entree/vide etc. krijgen warme en stijlvolle looks door gebruik te maken van glas-in-lood ramen. Daarnaast zijn moderne glas-in lood uitingen in de kozijnen van Vinex ook heel erg mooi.

GBI van Beijeren, adres.

Eikenlaan 243, 2404 BP Alphen aan den Rijn


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.